malgratcomunicacio.cat

En directe

El portaveu d'ERC, Ramir Roger, avui als estudis d'Ona Malgrat
Societat

[ÀUDIO] Entrevista Política amb Ramir Roger (ERC)

Avui dimecres l'Entrevista Política de l'Informatiu Migdia ha estat amb el portaveu del Grup Municipal d'ERC a l'Ajuntament de Malgrat de Mar, Ramir Roger.

Durant l'entrevista, Roger ha parlat dels mesos "complicats" que venen per a la propagació del virus amb les temperatures baixes i ha recomanat a la població fer cas de les autoritats sanitàries i informar-se pels canals oficials. Segons Roger, ara que hi ha l'experiència del mes de març "cal ser clars i concisos a l'hora de comunicar per evitar dubtes entre la població, crec que això és un aspecte a millorar". 

Ramir Roger ha recordat que el seu partit ha donat suport a totes les modificacions pressupostàries que el govern municipal ha fet per lluitar contra els efectes de la Covid-19. En aquest sentit, també ha demanat que les partides que encara no s'han executat, que encara no s'han encetat -algunes diu que són de prop de 30 mil euros- estudiïn la possibilitat de destinar-les a ajudes directes per a famílies i persones que ho estiguin passant malament per la pandèmia.


 Publicat:
21-10-2020 / 13:47:06
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Preguntat sobre la comissió de treball per a la recuperació de Malgrat de Mar creada pel govern, Roger ha dit que no han tingut cap més retorn i esperen que abans d'acabar l'any es faci una reunió que queda pendent per tal que els integrants del govern puguin retre comptes del que s'està fent.  

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits