malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

Adif realitza amb èxit les primeres proves de càrrega sobre el nou pont que connecta Malgrat i Blanes

Adif ha fet aquests dies les primeres proves de càrrega al nou pont sobre el riu Tordera, a la línia de rodalies Barcelona-Mataró-Maçanet i els resultats han estat, segons el gestor ferroviari, "satisfactoris".

Per a la realització de les proves de càrrega, un cop finalitzat el muntatge de la via, s'ha fet servir un tren format per tres locomotores, amb un pes total de 300 tones. El tren s'ha posicionat als espais entre els pilars del pont per a la prova estàtica i ha fet quatre passades a diferents velocitats per a la prova dinàmica.

D'aquesta manera, Adif continua avançant amb les feines necessàries per al restabliment del trànsit ferroviari entre Malgrat de Mar i Blanes abans de finals d'aquest any, complint les previsions inicials.Publicat:
16-10-2020 / 17:17:09
Actualitzat:
19-10-2020 / 13:24:12

Un cop finalitzat el muntatge de la via i la catenària, ara s'estan executant els treballs de les instal·lacions i telecomunicacions. De manera paral·lela, els responsables d'Adif tramiten amb l'Agència Estatal de Seguretat Ferroviària tota la documentació per tenir les homologacions i autoritzacions prèvies a la posa en marxa del servei.

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits