malgratcomunicacio.cat

En directe

Imatge del ple extraordinari telemàtic celebrat el passat 2 d'octubre
Societat

[ÀUDIO] Malgrat de Mar inicia els tràmits per a la creació del Consell Municipal de Cultura

El ple de l'Ajuntament de Malgrat de Mar corresponent al mes d'octubre, que es farà demà dijous de manera telemàtica, inclou a l'ordre del dia l'inici dels tràmits per a la creació del consell sectorial de cultura. Un nou consell que, tal i com explica el tinent d'alcalde i portaveu del govern, Jofre Serret, estarà integrat al Reglament de participació ciutadana i qualitat democràtica. L'objectiu és, diu Serret, "que la ciutadania pugui participar de les accions més directes del municipi, en aquest cas, en la cultura".

Durant la sessió plenària,que començarà a les 19h, també es farà la declaració de l'obra consistent en la reforma de l'edifici situat al carrer Carme, 12, com a centre de dia per a persones amb problemes de salut mental, d'especial interès i utilitat municipal pel fet de concórrer circumstàncies socials.

Un altre dels punts és el que fa referència a l'aprovació inicial de les bases reguladores específiques de la concessió de subvencions per a les activitats del sector turístic dedicades al servei d'allotjament per a l'exercici 2020.Publicat:
14-10-2020 / 12:53:20
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

El ple el podreu seguir en directe a través d'Ona Malgrat 107.4FM, al web malgratcomunicacio.cat, amb l'app de la ràdio a través del mòbil o pel canal de Youtube de l'Ajuntament de Malgrat de Mar.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits