malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

Es triplica en cinc dies el nombre de pacients amb covid als hospitals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

Els dos hospitals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva tenen actualment 31 persones ingressades amb covid-19. Dijous passat n'hi havia 11i en tan sols cinc dies la xifra s'ha incrementat en 20 persones més. La pitjor situació es viu a l’Hospital de Calella, on hi ha 23 pacients ingressats: 9 a l’hospital d’aguts i 14 a la unitat de mitjana estada, un recurs sociosanitari. Segons informa la CSMS, el passat divendres es van fer diverses proves en aquesta unitat, detectant-s’hi diversos positius. D’altra banda, a l’Hospital de Calella hi ha hagut 6 ingressos i 2 defuncions des del passat dijous. També ha empitjorat el nombre de professionals positius i en aïllament per la COVID-19, que ha passat a ser de 20 persones en total, 7 més que dijous passat.

Per la seva banda, a l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 8 pacients ingressats per coronavirus, després que en relació a l’anterior recompte de fa cinc dies hi ha hagut un nou ingrés i no s’ha donat cap alta. Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva s’ha remarcat una vegada més que cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

A Malgrat de Mar, segons el mapa de risc de Catalunya, l'índex de risc és avui dimarts alt (181,66). En els últims set dies s'han diagnosticat amb PCR 11 casos.Publicat:
15-09-2020 / 11:19:40
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Pel que fa a les dades globals de la Regió Sanitària de Girona, segons les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat diumenge, hi ha actualment 79 persones ingressades per COVID, 25 més que fa 5 dies, així com 17 pacients ingressats en Unitats de Cures Intensives (UCI), 3 més en relació a l’anterior actualització. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats, ha augmentat a 11.957 persones, i han mort per aquesta malaltia 841 persones, tres més en relació a diumenge passat.

Altres dades que també ha donat a conèixer la Generalitat és que en l’actualitat el risc de rebrot ha tornat a pujar. Ara és del 188’24, mentre que en l’anterior actualització era del 151’62, de manera que la Regió Sanitària de Girona continua en la zona alta de la franja.


 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits