malgratcomunicacio.cat

En directe


[ÀUDIO] Joventut fa un balanç positiu del Juliol Jove d'enguany

60 joves d'entre 13 i 18 anys han participat en l'edició d'enguany del Juliol Jove, que cada estiu agrupa activitats i tallers adreçats a adolescents. El Juliol Jove d'enguany ha estat marcat pels grups més reduïts, les mascaretes i la distància. Malgrat tot, des de la Regidoria de Joventut se'n fa un balanç positiuPublicat:
21-08-2020 / 08:14:53
Actualitzat:
21-08-2020 / 12:44:37

Els tallers El Musical i el curs de premonitors han estat dues de les activitats del Juliol Jove que, segons Sergio Ortín, regidor de Joventut, més èxit han tingut. De fet, com que els grups havien de ser d'un màxim de deu participants per garantir les mesures de prevenció davant la covid-19, tant en una activitat com en l'altra es va decidir obrir dos torns per tal que de poder donar resposta al màxim nombre de joves possible.

Ortín, que ha fet un balanç positiu del Juliol Jove d'enguany, s'ha mostrat satisfet d'haver pogut tirar endavant les activitats tot i "el context tan complicat". "Sí que és veritat, tot sigui dit, que si ho comparem amb l'any passat hem tingut menys joves. Concretament, l'any passat vam tenir 79 joves en total i aquest any, 60. Tot i així, la reducció s'entén pel context que estem vivint de pandèmia", ha afegit Ortín.

Com a novetat, el Juliol Jove d'enguany tenia places reservades per a joves derivats de Serveis Socials. En aquest sentit, Ortín ha destacat que "era una bona idea fer-ho perquè hem de ser conscients que hi ha hagut moltes famílies que a conseqüència de la covid han vist reduïts el seus ingressos i d'altres que ja venien d'una problemàtica anterior a la pandèmia i que ara s'ha agreujat".

A banda del taller El musical i el curs de premonitors, el Juliol Jove també incloïa les activitats Instagram Music Video, robòtica LEGO Mindstorms, programació amb Python, i tallers de fotografia i dansa urbana. 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits