malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Entrevista amb el president de l'AECAM, Jordi Farré

"L'AECAM viu un estiu intens". Així ho defineix el president de l'entitat esportiva, Jordi Farré, durant una entrevista a Ona Malgrat on explica com es planteja la propera temporada, 'una temporada plena d'incerteses però amb la feina feta per tot allò que es pugui fer'. Farré ha destacat que enguany els entrenaments començaran la primera setmana de setembre en comptes de fer-ho a mitjans d'agost, com era habitual. Els primers partits de temporada dels equips sènior seran el 18 i 19 d'octubre i els partits dels més petits, el que és l'escola de bàsquet, seran el 24 i 25 d'octubre.

L'AECAM ha plantejat també fer partits amistosos, tots aplicant els protocols i les mesures de seguretat i sempre en contacte permanent amb l'Ajuntament de Malgrat de Mar. Aquests dies es van presentant algunes de les incorporacions als diferents equips del club.Publicat:
19-08-2020 / 16:35:56
Actualitzat:
19-08-2020 / 17:11:10

Pel que fa a la Capitalitat del Bàsquet Femení, Jordi Farré ha destacat que al setembre, si la situació sanitària ho permet, es podria realitzar alguna activitat i ha posat en valor el fet d'ostentar aquesta capitalitat. Segons ell, 'hem de ser conscients que ser la capitalitat del bàsquet femení és un fet molt important que no es pot aconseguir cada dia. Teníem rivals importants i finalment es va escollir Malgrat de Mar'.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits