malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

Els hospitals de la Corporació de Salut Maresme Selva participen d' un assaig clínic internacional sobre tractaments contra la Covid-19

Els hospitals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, és a dir l' Hospital de Blanes i l' Hospital de Calella, participen en l’assaig clínic internacional ‘Solidarity’ sobre tractaments contra la Covid-19, promogut per l’Organització Mundial de la Salut (OMS). Aquest assaig clínic té com a objectiu trobar un tractament eficaç contra aquesta malaltia.

Un dels investigadors que participa a ‘Solidarity’ és el doctor Óscar del Río, de l'Hospital de Calella. Segons del Río, aquest projecte compara opcions de tractament per avaluar l’eficàcia de cadascun d’ells enfront de la Covid-19. Hi poden participar pacients amb Covid-19, majors de 18 anys i ingressats en algun dels hospitals adscrits a l’estudi. Una vegada el pacient accepta participar en l’assaig ‘Solidarity’ se li assigna, de manera aleatòria a través d’un programa informatitzat, una de les opcions de l’estudi. Els medicaments inclosos a l’assaig podran variar en funció dels resultats que vagin apareixent sobre ells.

L’estudi ja s’ha posat en marxa als Hospitals de Blanes i Calella amb la participació dels primers pacients, als quals s’aniran sumant d’altres en funció del número d’ingressats per Covid-19. La resta d'investigadors clínics són el doctor Artur Juan, també de l'Hospital de Calella, i les doctores Eva Armero i Àngels Garcia, de l’Hospital de Blanes.Publicat:
18-08-2020 / 20:32:21
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits