malgratcomunicacio.cat

En directe

Entrevistem a Elori Burriel virtualment

[VÍDEO] Eloi Burriel: "L'economia va lligada a la salut i al medi ambient"

Eloi Burriel, coordinador i fundador de l'empresa L'Origen, impulsora de la Marató de l'Estalvi Energètic en què hi participa Malgrat de Mar, ha parlat a la ràdio sobre els efectes que han tingut les conseqüències de la crisi sanitària sobre el medi ambient i els canvis que ha comportat en el nostre entorn el fet de quedar-nos confinats a casa. Burriel assegura que aquesta situació ens ha de servir per reflexionar i aprofitar-ne les oportunitats que n'han sorgitPublicat:
30-06-2020 / 09:47:27
Actualitzat:
30-06-2020 / 10:34:00

"Si tenim més ecosistemes tindrem més salut perquè seran com barreres", assegura Eloi Burriel, que està convençut que cal apostar per una "economia circular local". Burriel creu que durant el confinament hem donat una "mica d'oxigen" al planeta i destaca que és possible parar en alguns moments i pensar que nous models de gestió són possibles. En aquest sentit, Burriel destaca la importància també de tenir habiatges més verds i saludables, d'anar a comprar a les nostres botigues, a les del barri, i d'exigir també a nivell polític que es creïn "zones més saludables, més peatonals, amb més verd i vegetació, i amb més ecosistemes" que ens haurien d'ajudar a adaptar-nos a futures situacions que podem viure semblants a la de la crisi sanitària de la covid-19.

Eloi Burriel és el fundador i coordinador de l'empresa L'Origen, que impulsa cada any la Marató de l'Estalvi Energètic. Una iniciativa de sensibilització i de bones pràctiques en l'ús i el consum d'energia, que té la voluntat afegida de destinar l'estalvi econòmic a la lluita contra la pobresa energètica. Malgrat de Mar hi participa cada any.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits