malgratcomunicacio.cat

En directe

Delta de la Tordera i llacuna interior. Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

[ÀUDIO] Malgrat de Mar no tindrà platja nudista aquest estiu

La borrasca Gloria va canviar la fesonomia del delta de La Tordera. La platja va desaparèixer i s'hi va formar una barra de sorra i una llacuna. L'Ajuntament de Malgrat de Mar, a més, n'ha prohibit l'accés per protegir la fauna que hi ha nidificat. Aquesta situació ha comportat que la platja on fins ara s'hi practicava el nudisme ja no existeixi. L'alcalde Joan Mercader ha explicat que aquesta temporada no hi haurà "un lloc alternatiu per a la platja nudista", però es mostra obert a parlar-ne de cara a l'estiu de l'any que vePublicat:
29-06-2020 / 10:39:03
Actualitzat:
29-06-2020 / 14:13:03

"Realment platja no n'hi ha si coneixem com era abans la del delta de La Tordera, que sí que exisita sense la barra de sorra o la llacuna. Per tant, a nivell d'infraestructures o material ja no és possible una platja nudista allà, a part del ferm compromís que hem fet amb la protecció del delta de La Tordera", ha detallat l'alcalde Joan Mercader. 

Mercader també ha defensat la necessitat que un pla d'usos reservi un tram a la platja nudista i la reguli. L'alcalde ha recordat que, fins ara, a la platja nudista "hi havia un cartell i ja està" i creu que una ordenança hauria de regular-la. Mercader assegura que ara hi ha l'oportunitat de "fer-ho bé". "Fer-ho ràpid i sense fer els tràmits corresponents, no és fer les coses bé", ha afegit l'alcalde.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits