malgratcomunicacio.cat

En directe

Equip docent de l'Escola d'Adults Cases dels Mestres
Societat

[ÀUDIO] Preocupació a les Escoles d'Adults perquè encara no s'han reprogramat algunes proves acadèmiques

El professorat de l’Escola Municipal d’Adults Cases dels Mestres de Malgrat ha expressat la seva preocupació pel calendari de les proves que va quedar ajornat a causa de l'estat d'alarma i que encara no té data. En aquest sentit, están pendents de reprogramar les proves lliures de Graduat en Educació Secundària Obligatòria i les proves d'accés a cicles formatius de Grau Mitjà i Superior. Una preocupació que han deixat per escrit juntament amb altres escoles d'adults de Catalunya. Així ho ha explicat durant una entrevista a Ona Malgrat Montse Aguilar, professora de l'Escola d'Adults Cases dels Mestres. De fet, ella participa des de mitjans del mes de març, quan es va decretat l’estat d’alarma i el confinament, en reunions d’equip amb altres docents d’escoles de persones adultes, de diverses poblacions de Catalunya, per posar en comú les diferents situacions en què es troben.

Segons ella, aquesta situació que es viu inèdita i que ha obligat tothom a reinventar-se també servirà per fer visible l’ensenyament de les persones adultes i les mancances que té. L'article el signen des de l’equip Educació de Persones Adultes (EPA) de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma, que tot i el confinament mantenen el contacte per donar-se suport, i compartir experiències, feines, recursos, formacions i innovacions, entre altres. Publicat:
04-05-2020 / 15:19:54
Actualitzat:
04-05-2020 / 16:09:46

Al text destaquen que 'durant aquest confinament s'ha fet palès la mancança dels recursos, de competències digitals, organitzatives i emocionals de la població en general, i la problemàtica que sorgeix per mantenir el lligam amb les persones que més ho poden necessitar, perquè no tenim les eines necessàries, ni les professionals de l'educació, ni l’alumnat. La vulnerabilitat de les persones queda més palesa que mai, i nosaltres, des del nostre aïllament, intentem mantenir viva l'esperança de totes aquelles que van creure i apostar per acostar-se a un centre de formació de persones adultes. Utilitzem tots els canals i els mitjans que tenim a l’abast per tal de no augmentar la bretxa digital, truquem per telèfon, enviem correus, obrim plataformes, comuniquem per les xarxes socials, missatgeria, tot el que se'ns acut i més'.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits