malgratcomunicacio.cat

En directe


Més altes que positius per la Covid-19 als hospitals de Calella i Blanes

Les darreres xifres que ha publicat la Corporació de Salut del Maresme i La Selva indiquen que aquest divendres s'han registrat 18 altes als hospitals de Calella i Blanes. És la primera vegada que les altes superen el nombre de casos positius confirmats per coronavirus que ahir va ser de 7. En total hi ha 70 persones hospitalitzades per aquesta malaltia a Calella i Blanes. Per altra part, aquest divendres s'han confirmat els dos primers casos positius de coronavirus en centres sociosanitaris de la CorporacióPublicat:
04-04-2020 / 09:17:11
Actualitzat:
04-04-2020 / 09:39:03

A l'Hospital Sant Jaume de Calella s'han confirmat 4 casos nous de coronavirus i han rebut l'alta mèdica 9 persones més, que eleven el total a 20. Ara mateix hi ha 36 pacients ingressats al centre per la malaltia.

Pel què fa a l'Hospital Comarcal de Blanes, aquest divendres s'hi han confirmat 3 nous casos positius per Covid-19 i s'hi han fet 9 altes més, que sumen 22 en total fins a dia d'avui. Per altra part, però, hi ha hagut 2 morts més en aquest hospital i ja se'n sumen 13. 34 pacients són els que estan ingressats fins ara a Blanes.

En relació al nombre de professionals sanitaris positius, les dades de la Corporació de Salut indiquen que n'hi ha 76.

La Corporació de Salut del Maresme i La Selva també ha comunicat que s'han confirmat els dos primers casos positius de coronavirus en dos dels centres sociosanitaris que gestiona. Es tracta de l'Hospital Asil Sant Jaume de Blanes i del Centre Sociosanitari de Lloret de Mar. La Corporació assegura que ja s'han pres les mesures pertinents, s'ha aïllat els dos pacients a les seves habitacions i se segueixen els protocols pertinents marcats pel Departament de Salut.

Més casos positius a la Regió Sanitària de Girona

A la Regió Sanitària de Girona, a la qual pertanyen els hospitals de Calella i Blanes, el nombre de casos confirmats per coronavirus és de 1.450, 150 més que dijous. Ara mateix hi ha 597 persones hospitalitzades a la regió, de les quals 108 es troben en estat greu. 514 professionals sanitaris estan afectats per la malaltia. Per altra part, a la Regió Sanitària de Girona s'han registrat 16 morts més amb Covid-19, que eleven el total a 144. Finalment, el nombre d'altes hospitalàries acumulades que s'han produït als hospitals de la regió és de 329.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits