malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Entrevista amb el regidor de Medi Ambient, Óliver Sánchez-Camacho, sobre el pla de contingència de la recollida de residus i la neteja i desinfecció de les zones de contenidors

L'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Malgrat de Mar ha reforçat la neteja i desinfecció de les zones de contenidors del municipi des que va començar la crisi del covid19. Durant una entrevista a Ona Malgrat, el regidor Óliver Sánchez-Camacho ha explicat que des del minut zero es va aplicar un pla de contingència per al personal de l'àrea de Medi Ambient amb l'objectiu de garantir la seguretat i la salut dels treballadors que presten aquest servei essencial de la recollida de residus.

Óliver Sánchez-Camacho ha destacat que hi ha un equip que diàriament passa per totes les zones del municipi per comprovar com es troben per si cal canviar o reforçar la neteja o la recollida. A més, es fa una neteja intensiva amb desinfectant.Publicat:
31-03-2020 / 15:43:37
Actualitzat:
31-03-2020 / 16:04:20

El regidor de Medi Ambient subratlla que s'han reforçat algunes àrees que presentaven alguna problemàtica amb la posada d'algun contenidor més. Óliver Sánchez-Camacho també recorda que el circuit de la recollida de residus és segueix el seu circuit paral·lel i no es barreja. 

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits