malgratcomunicacio.cat

En directe

L'Oficina Local de l'Habitatge té la seva seu al Centre Cívic

La Generalitat comença avui el procediment per a la concessió de subvencions al lloguer per a persones grans

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya ha destinat 10 milions d'euros a les subvencions per al pagament del lloguer per a persones grans d'aquest 2020. La Regidoria d'Habitatge de l'Ajuntament de Malgrat de Mar informa que avui dimarts s'inicia el procediment per a concedir aquests ajutsPublicat:
31-03-2020 / 11:18:45
Actualitzat:
31-03-2020 / 11:53:56

Segons la Regidoria d'Habitatge, es tracta de renovacions d'ajuts a persones que ja els tenien concedits per l'any 2019. Aquestes subvencions s'adrecen a persones que aquest any tenen 65 anys o més i que havien demanat la prestació pel pagament del lloguer destinada a col·lectius específics, la subvenció per al pagament del lloguer o la prórroga del dret a obtenir determinades prestacions de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

Per iniciar la tramitació d'aquests ajuts només cal que la persona beneficiària ho accepti. Per això, el personal de l'Oficina Local d'Habitatge trucarà o enviarà un correu electrònic a cadascuna de les persones que a priori compleixen els requisits per tal de poder incorporar l'acceptació a l'expedient. En cap cas ningú ha de desplaçar-se a l'Oficina Local d'Habitatge fins que el govern no decreti l'aixecament de les restriccions imposades a causa de la situació d'alarma.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits