malgratcomunicacio.cat

En directe

Isabel Ortíz als estudis d'Ona Malgrat
Societat

[ŔUDIO] Ona Política I Entrevista amb la regidora del PSC, Isabel Ortíz

La regidora de Serveis Generals de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, Isabel Ortíz, ha explicat durant l’entrevista política dels dimecres a Ona Malgrat que el consistori ja ho té tot enllestit per posar en marxa un nou cicle econňmic ‘que reverteixi en polítiques per als ciutadans’. En aquest sentit, Ortíz ha recordat que el ple ja ha aprovat definitivament el pressupost i el superŕvit.

Isabel Ortíz s’ha tornat a referir a les alˇlegacions presentades per un malgratenc al pressupost per no contemplar una bonificació a l’IBI per aquells habitatges que tinguin plaques fotovoltaiques i una altra de la mateixa persona també referida a l’IBI i a la seva neutralització que es va aprovar durant un ple extraordinari atčs que el govern de l’Estat va fer una revisió cadastral i aixň obligava a incrementar la quota del rebut de l’IBI per a tots els malgratencs. Segons ella, els ajuntaments poden posar les bonificacions que venen dictades a l’ordenança general i recorda que el que reclama aquest malgratenc arrenca de l’anterior mandat quan es va aprovar una ordenança energčtica ‘dictada perň no imposada per la Generalitat’ en quč es podia bonificar fins al 50 per cent de l’IBI per tenir plaques fotovoltaiques. Segons Ortíz, el govern del PSC i JxCat-Malgrat ens Mou vol colˇlaborar amb les energies renovables perň fent una regulació diferent, la que estimin més oportuna.Publicat:
04-03-2020 / 12:38:52
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

La regidora responsable de Serveis Econòmics de l’Ajuntament de Malgrat de Mar també ha parlat del superàvit i ha matisat que és gràcies a les plusvàlues generades per la venda de dues multinacionals ubicades a la zona de fàbriques de Malgrat de Mar. Si no s’haguessin originat les plusvàlues, el consistori hagués tancat l’any amb un dèficit de poc més de 635.000 euros.

Per últim, Isabel Ortíz s’ha referit a la ‘bona relació i cohesió’ que hi ha entre els dos partits que conformen el govern, el PSC i JxCat-Malgrat ens Mou.  

Galeria d'ŕudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Rŕdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crčdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crčdits