malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Ple extrarodinari per aprovar definitivament la congelació de l'IBI

El govern municipal, format pel PSC i JxCAT-Malgrat ens Mou, ha convocat un ple extraordinari urgent per aquest dimecres a les 20h. La sessió ha de servir per aprovar de manera definitiva la modificació del tipus impositiu de l’Impost sobre Béns Immobles de naturalesa Urbana per l’exercici 2020.

El ple extraordinari i urgent també inclou un punt que fa referència a la modificació de la plantilla i relació de llocs de treball de l’anualitat 2020. N'ha parlat el primer tinent d'alcalde i portaveu del govern, Jofre Serret. El ple el podreu seguir en directe a través del 107.4FM, a malgratcomunicacio.cat i amb l'app de la ràdio a través del mòbil. També pel canal de YouTube de l'Ajuntament de Malgrat de Mar.Publicat:
25-02-2020 / 12:28:07
Actualitzat:
25-02-2020 / 14:39:13

Recordem que el ple de l'Ajuntament va aprovar al gener amb el vot a favor de tots els grups municipals la modificació del tipus impositiu de l’ordenança fiscal reguladora de l’Impost sobre Béns Immobles, quedant fixat en 0,738%. El govern de l'Estat espanyol va aprovar a final del mes de desembre la relació de municipis als quals s'aplicava el coeficient d'actualització de valors cadastrals. Entre els 1.092 municipis afectats hi ha Malgrat de Mar que tindria un increment del 3%. 

Com que el tipus impositiu és de caràcter municipal i el fixa cada Ajuntament, el govern malgratenc ha decidit abaixar-lo per compensar l'augment que suposaria la decisió del govern central. 

En el seu dia la regidora d'Hisenda, Isabel Ortiz (PSC), va detallar que "com a govern municipal hem decidit reduir el tipus impositiu perquè l'import del rebut que rebrà el ciutadà sigui el mateix, i no hi hagi increment". 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits