malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

El ple ordinari de febrer aprovarà l'elecció del nou Jutge de pau de Malgrat de Mar

L'Ajuntament de Malgrat de Mar celebra aquest dijous a partir de les 19h la sessió ordinària del ple municipal que té 12 punts a l'ordre del dia. S'aprovarà la dació de compte de l’informe de morositat del 4rt. trimestre 2019; la dació de compte del decret d’aprovació de la liquidació del pressupost 2019 i la dació de compte de l’informe d’intervenció d’avaluació del compliment de l’objectiu d’estabilitat pressupostàriaPublicat:
18-02-2020 / 16:28:06
Actualitzat:
20-02-2020 / 11:13:15

Durant la sessió del ple de febrer també es portarà a debat i aprovació l'elecció del Jutge de pau titular de Malgrat de Mar. Un altre dels punts destacats és el que fa referència a l'aprovació de les addendes per a l’exercici 2020 dels convenis de col·laboració entre l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i l’Ajuntament de Malgrat de Mar, relatius a l’Oficina Local d’Habitatge i la Borsa de Mediació.

El ple també té previst aprovar el conveni de col·laboració i delegació de competències entre el Consell Comarcal del Maresme i l’Ajuntament de Malgrat de Mar, com a municipi afectat pel projecte L’herència del Maresme. Rutes turístiques pel patrimoni cultural de la comarca, a cofinançar pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Programa operatiu FEDER 2014-2020).

Dues mocions

Pel que fa a l'apartat de mocions, el ple ordinari de febrer contempla dues. La primera que presenta el Grup Municipal d' ERC de denúncia d’actuacions racistes i la segona de la CUP que busca un posicionament de l’Ajuntament de Malgrat de Mar en relació a la visió estratègica cap a la desembocadura i delta de la Tordera.

La moció antiracista que presenta ERC proposarà col·laborar amb la Generalitat de Catalunya i la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència per garantir una acollida digne i integradora d’aquelles persones migrades que esdevinguin nous ciutadans del municipi.

També demana elaborar un pla d’acollida municipal que permeti garantir la correcta inclusió de les persones migrades en el teixit social del poble; coordinar-se amb les diferents forces de seguretat per combatre els rumors falsos sobre seguretat que criminalitzen i estigmatitzen les persones migrades; i treballar amb el teixit associatiu local per garantir una millor i major integració d’aquest col·lectiu.

A més, la moció també demana el compromís per part de tots els grups polítics municipals de no assumir els discursos i la narrativa de l’extrema dreta i de no pactar i aïllar institucionalment els partits que la representin.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits