malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

L'Ajuntament de Malgrat de Mar aprova, via emergència, els primers treballs per reparar de manera provisional un tram del Camí de la Pomareda

La Junta de Govern Local ha aprovat  l'execució dels treballs per reparar i sanejar 600 metres del tram del Camí de la Pomereda, entre la carretera de Mas Bages i la zona de càmpings, malmès pel temporal Glòria. Aquests treballs, aprovats com a emergència, tenen un cost de 200.000 euros. 

L'arquitecte municipi proposa una actuació al Camí de la Pomareda, encara que sigui provisional, amb la restitució de les parts afectades, amb una pavimentació granular, amb la rehabilitació de les infraestructures existents, com les telecomunicacions i enllumenat públic, que permeti mantenir les activitats d’acampada existents, i garantir l’accés a peu i rodat dels usuaris, amb la garantia d’evacuació d’aquests en cas d’emergència. Les obres incloure retirar els residus provinents dels paviments i construccions malmeses a la zona. Aquestes obres són actuacions d’emergència atesa la gravetat i la urgència dels càmpings.Publicat:
18-02-2020 / 13:17:52
Actualitzat:
18-02-2020 / 15:24:13

I precisament vinculat amb els efectes del temporal Glòria, aquest matí ha visitat Malgrat de Mar el secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat, Joaquim Ferrer. En un primer moment ha visitat els càmpings del Camí de la Pomereda,  i després s'ha reunit amb els representants de les empreses AGC, Spontex i Moventis La visita a les empreses i càmpings afectats l’ha fet acompanyat del primer tinent d'alcalde i portaveu del govern, Jofre Serret i del regidor de Promoció Econòmica, Ludwig Ivan Hasko.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits