malgratcomunicacio.cat

En directe

Jofre Serret, Joan Mercader i Juli Fernández
Societat

[ÀUDIO] El govern de Malgrat de Mar mostra el seu malestar pel 'desinterès' que mostra l'ACA amb el municipi després dels efectes del Glòria

L'alcalde de Malgrat de Mar, Joan Mercader, i el primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme i Projectes Urbans, Jofre Serret, han traslladat al delegat del govern de la Generalitat a Barcelona, Juli Fernández, la queixa i el malestar davant el que consideren ‘inacció i desinterès de l'Agència Catalana de l'Aigua per conèixer els devastadors efectes del temporal Glòria al municipi’. Cap responsable de l'ACA ha visitat Malgrat després del temporal per conèixer els danys ocasionats i a més, el consistori ha tingut dificultats per aconseguir-ne una reunió.

Mercader i Serret van exposar-li al delegat del govern de la Generalitat ahir dijous, durant la seva tercera visita a Malgrat després del temporal, la dificultat que ha tingut l'Ajuntament per contactar amb els responsables polítics de l'ACA i aconseguir que vinguin al municipi a veure els danys ocasionats, ja que és qui té la competència de rius i recs, els quals es van desbordar durant el temporal.Publicat:
14-02-2020 / 16:09:03
Actualitzat:
17-02-2020 / 13:25:38

El govern de Malgrat de Mar reclama a l'ACA que faci l’actuació del manteniment i neteja, ja que és l’organisme que hi té les competències per fer-ho. Durant la trobada amb Juli Fernández van exposar al delegat del govern la situació del tram 0 de la riera de Sant Genís de Palafolls, que és un projecte pendent amb l'ACA, i que des de fa anys es troba aturat.

Joan Mercader ha afirmat que Juli Fernández també els va explicar els ajuts que la Generalitat ha posat en marxa per pal·liar els efectes del temporal.  

Segons l'alcalde, el govern municipal també ha demanat al delegat que "ens mantinguin informats de l’obra del pont de connexió de vehicles entre Blanes i Malgrat". "Ens ha dit que es declararà l’emergència i s’adjudicaran en breu les obres. Estarem en contacte per seguir al detall aquesta obra de reconstrucció", ha afegit. 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits