malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Malgrat de Mar participa un any més a la Marató de l'Estalvi Energètic

L'Ajuntament de Malgrat de Mar va iniciar el 3 de febrer la seva participació a la 5a edició de la Marató de l'Estalvi Energètic que es farà al llarg de tot el mes de febrer. Es tracta d'una nova campanya de sensibilització i de bones pràctiques en l'ús i el consum d'energia, que té la voluntat afegida de destinar l'estalvi econòmic aconseguit a la lluita contra la pobresa energètica. Malgrat hi pren part per 4t any consecutiu i és el municipi més petit dels 9 de tot Catalunya que hi participen, inclosa la ciutat de Barcelona. En parlem amb el regidor de Medi Ambient, Óliver Sánchez-Camacho.Publicat:
12-02-2020 / 14:34:22
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Enguany hi participen a la Marató els edificis de les dues escoles públiques, la Mare de Déu de Montserrat i Marià Cubí, l'Escola Municipal d'Adults Cases dels Mestres i els dos pavellons: el Germans Margall i el de l'avinguda Tarragona. La campanya té com a objectiu reduir els consums d'aigua, electricitat i gas dels edificis municipals participants durant tot el mes de febrer. La novetat d’enguany és que s’afegeix l’objectiu de sensibilització sobre l’emergència climàtica, de manera que es promouran accions específiques per lluitar contra el canvi climàtic i es mesuraran les emissions de CO2 dels edificis.  

En aquesta 5a edició de la Marató, hi prenen part Ajuntaments de Sabadell, Barcelona, Esplugues de Llobregat, Granollers, l’Hospitalet de Llobregat, Malgrat de Mar, Palau-solità i Plegamans, Sant Boi de Llobregat i Sant Cugat del Vallès. També hi prenen part nou departaments de la Generalitat de Catalunya. El total d’equipaments participants a tot Catalunya és de 150 i es tracta d’equipaments administratius, culturals, esportius, socials, de sanitat i educatius. 

La Marató de l’Estalvi Energètic per a la Lluita contra la Pobresa Energètica, creada i coordinada per l’empresa l’Origen, és una campanya de sensibilització i de bones pràctiques en l’ús i el consum d’energia, que té la voluntat afegida de destinar l’estalvi econòmic aconseguit a la lluita contra la pobresa energètica.

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits