malgratcomunicacio.cat

En directe

Enric Zaldo avui als estudis d'Ona Malgrat
Societat

[ÀUDIO] La CUP demana al govern municipal i als altres dos partits de l'oposició que expressin el seu posicionament sobre la visió estratègica del Tordera després del temporal Glòria

La CUP de Malgrat de Mar exigeix al govern municipal, format per PSC i Junts per Catalunya – Malgrat ens Mou, que exposi el seu posicionament en relació a la visió estratègica cap a la desembocadura i el delta de la Tordera. En aquesta mateixa línia, també demana a Esquerra Republicana i Junts per Malgrat que expressin quin és el seu posicionament.

La Candidatura d’Unitat Popular, a més, demana que el govern expliqui el contingut de les converses que ha mantingut amb els òrgans competents més enllà dels aspectes relacionats amb els ajuts i subvencions; i proposa que s’impedeixi que els càmpings actuïn de manera unilateral en l’àmbit del front costaner.

 

 Publicat:
12-02-2020 / 14:02:19
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

A través d'un comunicat, la CUP de Malgrat de Mar destaca que el temporal Glòria ha evidenciat una elevada exposició al risc d'inundabilitat i la incoveniència que activitats turístiques com les dels càmpings estiguin localitzades a tocar de la desembocadura ja que suposen, segons la CUP, no només una alteració de les característiques naturals d'una zona humida, sinó un risc per a la seguretat de persones i béns. 

Segons la CUP, 'el govern de Malgrat de Mar no mostra cap mena de rumb definit ni estratègia cap a l'entorn de la desembocadura i el front costaner proper'.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits