malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Jofre Serret: 'En el cas dels càmpings no parlem de restablir sinó de recuperar allò que tenien en el lloc més idoni'

El primer tinent d’alcalde, Jofre Serret, ha explicat a Ona Malgrat que ara mateix estan estudiant quina solució es troba en el cas dels càmpings per a la seva reconstrucció. Serret recorda que són empreses i els seus propietaris ara s’ho passen també malament.

El primer tinent d’alcalde ha puntualitzat que ara mateix no es parla de restablir sinó de ‘recuperar allò que tenien en el lloc més idoni’. Una decisió que es prendrà sempre amb consens entre els propietaris dels càmpings i el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat. En tot cas, serà una decisió tenint en compte la situació d’emergència climàtica que vivim.

Jofre Serret considera que ara no és moment per parlar d’on haurien d’estar situats els càmpings. I recorda als ciutadans que no accedeixin a la zona dels càmpings perquè és molt perillós.Publicat:
24-01-2020 / 17:24:25
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Pel que fa a les infraestructures i transports com Rodalies, Serret recorda que estan en contacte permanent amb el departament de Territori i que la primera acció ha estat reforçar el servei de bus que opera Sagalés i que connecta Malgrat amb Barcelona. També RENFE ha posat un servei de Bus entre Malgrat de Mar i Maçanet en el cas de les connexions amb Girona.

 

 

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits