malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] El govern de Malgrat de Mar vol conèixer l'impacte dels pisos turístics al municipi

El govern de Malgrat de Mar vol fer un estudi sobre l’impacte dels pisos turístics al municipi. Així ho ha avançat el regidor d’Habitatge, Sergio Ortín, després que la setmana passada participés juntament amb l’alcalde, Joan Mercader, i el regidor de seguretat ciutadana, Sergi Cardona a una trobada amb el president de l’Àrea d’Infraestructures, Mobilitat, Urbanisme, Habitatge i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Pere Pons.Publicat:
20-01-2020 / 13:37:56
Actualitzat:
20-01-2020 / 14:15:28

Segons Ortín, actualment no hi ha cap dada concreta sobre els pisos que es destinen a finalitats turístiques i, davant d’aquesta situació, han demanat a la Diputació que faci un estudi per poder actuar i regular l’activitat.

D’altra banda, una altra de les accions que es faran aquest 2020 en matèria d’habitatge és acabar d’arranjar el pis de propietat municipal que hi ha al carrer Enric Borràs per destinar-lo a casos d’emergència social. 

Un altre dels temes que es van abordar durant la trobada amb Pere Pons és la intenció del govern de desencallar el projecte d’habitatge dotacional projectat i paralitzat a la zona dels carrers Roger de Flor amb Isaac Albéniz. Un projecte que data del 2009 i sobre el qual es van fer diverses moratòries per falta de finançament de l’empresa que ho havia de realitzar.  Segons Ortín, ara l’empresa podria obtenir finançament de l’Institut Català de Finances un cop actualitzi el projecte. Des de la Diputació veuen bé que es pugui tirar endavant aquest projecte per tenir pisos socials a Malgrat de Mar.

Per últim, Sergio Ortín també ha destacat que durant la trobada van informar a Pere Pons de l’aprovació al ple de desembre del conveni amb el compromís de l’INCASÒL de fer un estudi de necessitats per crear una nova promoció d’habitatge de protecció oficial a Malgrat de Mar.

 

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits