malgratcomunicacio.cat

En directe


La Policia Local demana precaució davant del temporal de vent

La Policia Local de Malgrat de Mar demana a la ciutadania molta precaució i que estigui alerta davant l'episodi de temporal de vent que afecta Catalunya des d'aquest diumenge. Segons la Policia Local, el vent ha fet caure dues palmeres al Passeig Marítim i arbres en diferents punts del municipi. El temporal també hauria afectat el sostre el pavelló Germans Margall i hauria enderrocat la paret d'un pati particular de l'avinguda de Barcelona, entre d'altresPublicat:
20-01-2020 / 09:23:29
Actualitzat:
20-01-2020 / 12:34:11

"Molta precaució, alerta, sobretot a nivell de mobilitat. Recomenem evitar el desplaçament en moto; una ventada sobtada pot produir accidents", avisa José Manuel Martínez, sotsinspector de la Policia Local de Malgrat de Mar. Martínez ha explicat aquest matí al programa 'La Jungla' d'Ona Malgrat que serà "una jornada complicada". Protecció Civil també ha demanat evitar activitats al mar, així com en espais amb arbres, parcs i jardins a les ciutats, davant.

El balanç de les afectacions pel temporal de fort vent de la Policia Local de Malgrat de Mar és el següent: dues palmeres caigudes al Passeig Marítim i branques i arbres caiguts a diferents punts del municipi; el sostre del pavelló Germans Margall s'ha despenjat; ha caigut una paret de totxo d'un pati particular de l'avinguda de Barcelona; quatre tendals de domicilis particulars s'han despenjat i han anat a parar al carrer; una vidriera trencada al carrer d'Isaac Albéniz; i diversos pals de telèfon estan a punt de caure.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits