malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Les polítiques de Benestar Social, Igualtat, LGTBIQ, Salut i Consum, presents a la trobada entre l'Ajuntament i la Diputació

La regidora d’Inserció, Igualtat i LGTBIQ, Cinzia Valbonesi, ha valorat la recent trobada que juntament amb l’alcalde i el primer tinent d’alcalde han mantingut amb Lluïsa Moret, presidenta de l’Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar Social de la Diputació de Barcelona.

Una trobada que ha servit per presentar els projectes del govern municipal en relació als temes de Benestar Social, Igualtat, LGTBIQ, Salut i Consum.

Segons Valbonesi, la reunió ha estat una presa de contacte i d’intercanvi d’idees, així com de coordinació d’actuacions en matèria d’Igualtat entre homes i dones, i reconeixement de la diversitat sexual i de gènere. En aquesta reunió, la diputada ha explicat els recursos tècnics, materials i econòmics que ofereix la Diputació als ajuntaments, i en què han abordat les novetats del catàleg d’activitats de la Diputació d’enguany. 

La regidora d'Igualtat i LGTBIQ, Cinzia Valbonesi, ha explicat que a la reunió van posar en comú amb la diputada algunes de les línies de treball en les quals es vol aprofundir el treball durant el proper any al municipi. Ella mateixa ho explica.Publicat:
13-01-2020 / 14:19:30
Actualitzat:
13-01-2020 / 14:43:42

Valbonesi ha destacat que 'hem parlat de  l’abordatge de les violències masclistes i les seves conseqüències, a través d’actuacions centrades en l’atenció a les víctimes però també en la prevenció i sensibilització de la població". "En aquest sentit, hem destacat que la Regidoria d'Igualtat i LGTBIQ es vol posar en el treball continuat i sistemàtic amb els centres educatius, i en la visibilització i apoderament de col·lectius de dones específics, o persones del col·lectiu LGTBIQ, mitjançant l’oferta i dinamització d’espais de trobada que permetin crear consciència però també xarxes personals".

Segons Cinzia Valbonesi, també s’ha fet esment a l’impuls de línies de treball relatives a la coeducació i corresponsabilitat, reconeixement de la participació de les dones en els diferents àmbits de la vida pública i privada i, per altra banda, la formació transversal en perspectiva de gènere del personal dels diferents serveis municipals.

Durant reunió de coordinació, també es va posar sobre la taula la necessitat d’impulsar i millorar els mecanismes de coordinació entre les diferents administracions, tant locals com autonòmiques, amb l’objectiu d’un ús més eficient dels recursos i del desplegament d’actuacions en matèria d’igualtat i diversitat sexual, afectiva i de gènere.

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits