malgratcomunicacio.cat

En directe

Jordi Cardona
Societat

[ÀUDIO] El CD Malgrat ha destituït l’equip tècnic de segona catalana

Segons la Junta directiva del Club la decisió ha estat presa per dos motius que han coincidit. Per una banda la falta de confiança entre els jugadors i l’equip tècnic  que ha despertat cert malestar i, per altra banda, la presentació d’un nou projecte que complementa millor amb la visió del Club.

Jordi Cardona, vicepresident de l’àrea social, ha afegit que estan molt contents amb l’equip tècnic però que a vegades no s’han de mirar només els resultats. “En tot moment nosaltres estem molt contents de la tasca que ha desenvolupat l’anterior cos tècnic, ells s’han entregat des del principi però el que és indiscutible que a vegades no només són els resultats” ha afegit.

Cardona considera que des de la Junta directiva del Club un dels seus objectius és el benestar dels jugadors i marcar una sèrie de valors a l’esport. Tot i això, la decisió de la Junta ha despertat molt de malestar a les xarxes socials. Segons Jordi Cardona “sempre que prens una decisió la gent que es queda pel camí o no continua es molestarà. Des que estem a la Junta se’ns han molestat jugadors, pares, tècnics i molta gent i crec que és una part de la nostra feina”.

Segons José Càceres, un dels tècnics destituïts, ens explica que donat els mals resultats de l’inici de temporada va presentar la seva dimissió com a tècnic però que la Junta no la va acceptar amb la idea que la situació milloraria.

“Hubo una reunión donde yo decidí dimitir pero la Junta decidió que no, que me daba un voto de confianza y que la cosa tenía que revertir.” Afegeix l’ex-tècnic del Club José Càceres.

Tot i que els resultats van millorar i els jugadors no han tornat a perdre cap partit, Càceres comenta que la Junta va decidir canviar l’equip tècnic per un nou projecte. “es una cosa que no entenderé  ya que antes era “hasta la muerte”  y de repente toman esta decisión cuando mejor estaba el equipo”.

Després d’aquesta decisió hi ha jugadors que han marxat del Club, tot i això Jordi Cardona assegura que són decisions que fa temps que estan “sobre la taula”.

La Junta Directiva considera que aquest canvi, tot i l’expectació generada, no representa cap problema de cara l’actual temporada.

El nou equip tècnic estarà conformat pel primer entrenador Pedro Moreno i el seu ajudant David Mesa. Pel que queda de temporada Jordi Cardona assegura que els jugadors ja s’han adaptat a l’exigència de la categoria i que només quedar avançar com a Club.

A Ona Malgrat hem entrevistat a Jordi Cardona, Vicepresident de l’àrea social del CD Malgrat i l’ex-tècnic de l’equip de segona catalana José Càceres.Publicat:
08-01-2020 / 16:32:52
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits