malgratcomunicacio.cat

En directe


[ÀUDIO] Instal·len tres desfibril·ladors més al carrer

L'Ajuntament de Malgrat de Mar ha col·locat aquest matí tres desfibril·ladors nous al carrer, que s'afegeixen als tres que ja hi havia i al del Mercat Municipal. La intenció és convertir el poble en un municipi 100% cardioprotegit entre el 2020 i el 2021.Publicat:
20-12-2019 / 14:24:38
Actualitzat:
20-12-2019 / 14:50:20

La plaça de l'estació de trens, la de l'Àncora i la cantonada de l'avinguda de la Mediterrània amb el carrer de Girona ja disposen de desfibril·ladors amb l'objectiu de poder donar una resposta ràpida a la ciutadania en casos d'urgència. El tinent d'alcalde de Salut Comunitària, Jofre Serret, ha explicat que en aquests punts hi ha "molt de moviment, tant a l'estiu com a l'hivern".

Els desfibril·ladors són fàcils d'utilitzar i estan connectats a través de control remot amb el 112 que, en cas de necessitat, activa els protocols pertinents i els serveis d'emergència. "Els pot fer servir tothom", garanteix Serret.

Els tres desfibril·ladors que s'han col·locat avui s'afegeixen als que ja hi ha al carrer de Mar, davant del parc de Can Campassol, a les Peixateries Velles, a la plaça del Liceu i al Centre Cívic.

La intenció de la regidoria de Salut Comunitària és aconseguir en els propers dos anys convertir Malgrat de Mar en un municipi 100% cardioprotegit. Per aconseguir-ho caldrà, segons Serret, col·locar entre 3 i 4 desfibril·ladors més al carrer. El tinent d'alcalde ha recordat que les instal·lacions esportives i alguns hotels també disposen de desfibril·ladors i que la Policia Local en té dos de mòbils.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits