malgratcomunicacio.cat

En directe

Alumnes de 3r d'ESO de les Escoles Fonlladosa

[ÀUDIO] 205 donacions de sang i plasma a les Escoles Fonlladosa

El projecte de donació de sang de les Escoles Fonlladosa d'enguany ha acabat amb un total de 205 donacions, 189 de sang i 16 de plasma. Els alumnes de 3r d'ESO del centre educatiu, que són els que han desenvolupat la campanya, n'han fet un balanç molt positiu.Publicat:
13-12-2019 / 11:44:52
Actualitzat:
13-12-2019 / 13:08:37

205 persones són les que ahir es van apropar fins a les Escoles Fonlladosa per donar sang o plasma en el marc del projecte de donació de sang que el centre educatiu ha dut a terme per quart any consecutiu amb els alumnes de 3r d'ESO.

Tant mestres com alumnes n'han fet un balanç positiu. Núria Gil, una de les tutores de 3r d'ESO, ha felicitat els joves per la feina que han fet. "El mateix personal del banc de sang està sorprès que una escola d'una línia hagi obtingut aquest resultat", ha afegit Gil.

La campanya de donació de sang i plasma de les Escoles Fonlladosa es va allargar fins a dos quarts de nou del vespre. Els alumnes de 3r d'ESO hi treballaven des de feia setmanes. Gorka Salmerón, un dels joves, ha explicat que "la jornada va ser molt intensa" però que els ha deixat molt satisfets perquè "hi ha una feina darrera dura i veure aquesta xifra és molt satisfactori". Una altra de les alumnes, Rocio Almecija, també ha destacat que els ha agradat molt viure aquesta experiència, tot i els nervis.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits