malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] El govern de Malgrat de Mar presenta 2 projectes al PUOSC, el Programa del Pla Únic d'Obres i Serveis 2020-2024

La Junta de Govern Local, formada per PSC i JXCatalunya-Malgrat ens Mou, va aprovar dijous passat sol·licitar dues ajudes fins el Programa del Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC) durant el període 2020-2024: una per millorar el Centre Cultural i traslladar-hi els estudis d'Ona Malgrat i una altra, per dotar les Pistes Municipals d’Atletisme d’un equip de producció d’aigua calenta sanitària amb tecnologia aerotèrmia.

Segons informa l'Ajuntament, el Centre Cultural és actualment un espai dedicat a les projeccions cinematogràfiques, representacions teatrals i conferències, entre altres. Disposa, a més, de sala d'exposicions a la planta baixa i altres dependències per formació. L’any 2003 es va realitzar una remodelació del Centre Cultural i actualment es fa necessària una reforma de l'equipament per donar resposta a diferents problemàtiques com filtracions i humitats, façanes deteriorades per les inclemències meteorològiques, instal·lacions elèctriques obsoletes, així com la caixa escènica, el sistema de climatització, entre d'altres. Publicat:
19-11-2019 / 13:48:31
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

La reforma del Centre Cultural preveu, entre altres, substituir la coberta malmesa de planxa i retirada d’antiga coberta de fibrociment amb la correcte gestió com a residu especial, ignifugar l’estructura metàl·lica de la coberta, reparar les humitats i filtracions de la coberta i parets, adequar les façanes de l’edificació i renovar els paraments de fusta de façana amb material resistent a les inclemències meteorològiques, adequar i millorar la instal·lació elèctrica de l’edifici a les necessitats i freqüència d’us, garantir un subministrament elèctric d’auxili, legalització de la instal·lació elèctrica, renovar el sistema de subjecció del fals sostre per retirar els taulons de fusta existents. Condicionament de passeres metàl·liques per manteniment i representacions teatrals i renovar la il·luminació de l’escenari i il·luminació ambiental. A més, es farà el condicionament interior amb la definició de nous espais com els estudis d'Ona Malgrat i la reforma de les instal·lacions de telecomunicació de l’edifici.La subvenció sol·licitada és de 576.366,70 euros per arranjar les instal·lacions del Centre Cultural. 

 
Pel que fa a les Pistes Municipals d'Atletisme, l’objectiu del present de l'actuació inclosa en la petició d'ajut del PUOSC és dotar l’equipament d’un equip d’aerotèrmia capaç de produir l’aigua calenta sanitària dels vestidors. Actualment, aquest equipament no disposa en l’actualitat de cap sistema de producció d’aigua calenta sanitària. La aerotèrmia és el sistema més innovador i eficient de producció d’aigua calenta. Consisteix en l'aprofitament de l'energia continguda en l'aire exterior per escalfar l'aigua calenta. L'aire que ens envolta està en constant renovació a partir de l'energia solar rebuda per l'escorça terrestre, es tracta d'una font d'energia inesgotable. Aquest sistema de producció és tres vegades més eficient que els sistemes tradicionals i redueix en un 59% les emissions a l'atmosfera respecte a combustibles fòssils. La subvenció sol·licitada ascendeix a 45.296 euros. 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits