malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Arriba la 3a edició del festival Arrela't i el Fem Pop, el festival que no vol existir

Aquest matí s’ha fet la presentació de la tercera edició del festival Arrela’t i del Fem Pop, el festival de música que no vol existir. L’Arrela’t es farà entre el 9 i el 24 de novembre i el Fem Pop el dia 24 de novembre.

Segons ha explicat la regidora de cultura, lurdes Borrell, la idea és consolidar aquest festival d’hivern amb propostes artístiques innovadores des de diversos àmbits. Durant els caps de setmana de novembre hi haurà teatre i música en espais poc habituals amb l’objectiu de reflexionar sobre diferents temàtiques. Segons Borrell, es tracta de recuperar l’ Arrel’s d’Art amb activitats ja programades per aquest cap de setmana.

El següent cap de setmana, el del 16 i 17 de novembre, hi haurà teatre al carrer amb la Companyia Píndoles. El diumenge ens oferiran 3 històries de teatre. El dissabte 23 de novembre hi haurà un concert  de piano a càrrec de Rie Hirai a Ca l’Arnau.

 Publicat:
07-11-2019 / 11:36:32
Actualitzat:
07-11-2019 / 12:06:13

El dia 24 estarà dedicat al Fem Pop, el Festival que no vol existir i que reivindica la lluita per la igualtat de gènere en la indústria musical.  Es tracta d’una proposta itinerant que posa a l’escena 5 dones. Tal i com ha explicat Mabel Alonso, de Son Canciones, Malgrat de Mar va ser pionera en acollir el Fem Pop. Actualment, també es fa a altres ciutats com Barcelona, Granollers o Sant Quirze del Vallès.  

El Fem Pop porta en aques ta edició a Talitha Ferri, Raquel Lúa, Amy May Ellis, Fernanda Aleman i Eleni Drake. ‘Són músiques per descobrir’, tal i com destaca Lieven Scheerlinck.

La tercera edició del Fem Pop es farà en diversos escenaris com Can Campassol, la llar d infants municipal els fesolets i la capella de l antic hospital.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits