malgratcomunicacio.cat

En directe

Serveis

[ÀUDIO] Valoracions polítiques de la sentència del Tribunal Suprem

El diferents partits que conformen el consistori malgratenc han valorat a les últimes hores la sentència del Tribunal Suprem contra els líders polítics independentistes. El Partit Socialista i Junts per Malgrat, ERC, Junts per Catalunya – Malgrat Ens Mou i la CUP ja s’han pronunciat,

 

El PSC té un posicionament clar, tal com diu Òliver Sánchez-Camacho, primer secretari dels socialistes malgratencs, qui recorda que no hauríem d’haver arribat a l’extrem de judicialitzar una qüestió política 

Carme Ponsa, regidora de Junts per Malgrat, va expressar durant la sessió plenària extraordinària d’ahir que es tracta de democràcia i de drets fonamentals, i no de ser o no ser independent i, segons ella, amb la sentència això no s’ha respectat.

Ester Martínez, regidora d’ERC, diu que amb la condemna dels presos polítics l’estat Espanyol ha escrit la seva sentència”. Segons la regidora això “no és justícia sinó una venjança amb la causa general del independentisme i han condemnat aquestes persones perquè no poden condemnar a tot el poble català”. I acabà sentenciant que “avui més que mai, la independència és un fet inevitable.

Per la seva banda, Jofre Serret, regidor portaveu de Junts per Catalunya – Malgrat ens Mou, diu que des del partit “rebutgen i repudien les sentencies dictades pel Tribunal Suprem, un tribunal polititzat que és el braç executor i venjatiu d’un Estat corrupte en molts dels àmbits que abraça. Que no respecte les decisions licites i legals de més de dos milions de persones que van confiar amb el diàleg i amb la democràcia per resoldre els seus problemes i les seves fites com a poble.”

Acabem amb la reacció d’Enric Zaldo, Regidor i portaveu de la CUP que considera les sentencies “totalment desmesurades” i afegeix que la resposta “ha de ser contundent”.Publicat:
16-10-2019 / 15:52:10
Actualitzat:
16-10-2019 / 16:34:02

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits