malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

El Govern del Consell Comarcal del Maresme suspèn la seva activitat institucional davant la sentència del TS

El Govern del Consell Comarcal del Maresme, format per Esquerra República de Catalunya i Junts per Catalunya, ha expressat el seu ‘més contundent rebuig a la sentència feta pública pel Tribunal Suprem; una sentència que condemna a un total de 100 anys de presó als polítics i líders civils del procés sobiranista per portar a terme, sense cap mena de violència, el programa electoral pel qual van ser votats’.

També, com a mostra de protesta, el Govern comarcal ha suspès tota l´activitat institucional fins a nova convocatòria. Considera que la resolució del ‘Tribunal Suprem i les sentències vulneren l´exercici de drets fonamentals i llibertats públiques, fet que confirma la deriva de l´estat espanyol cap a una democràcia togada on la política queda supeditada al dret’.

Un dels actes que es posposa és el Consell d´Alcaldies programat per demà, dimarts. Alhora, el Govern del Consell Comarcal crida a la ciutadania del Maresme a exercir els seus drets fonamentals de protesta, manifestació, reunió i llibertat d´expressió atès que aquesta sentència ens condemna a totes i tots els demòcrates.Publicat:
14-10-2019 / 12:33:37
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits