malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] La Biblioteca La Cooperativa s'afegeix als actes del centenari del poeta Joan Brossa

La Biblioteca La Cooperativa ha posat en marxa un nou curs amb diferents activitats, moltes d'elles són de continuïtat i 'tenen una molt bona acceptació', tal i com reconeix la directora de l'equipament, Cinta Velilla. Hi ha els Clubs de lectura, que volen fomentar la lectura entre el públic infantil i adult. El destinat als adults es posarà en marxa el 30 d'octubre i es farà cada darrer dimecres de mes a les 18:30h. Actualment, segons Velilla, les places estan exhaurides. 

Pel que fa al Club de lectura infantil, hi ha dos grups. El de 9 a 11 anys i el de 12 a 14 anys. Es posarà en marxa el 21 d'octubre. Les trobades es fan cada tercer dilluns de mes. En aquest cas hi ha places disponibles.

La Biblioteca La Cooperativa també porta a terme el Club de lectura fàcil. Es posarà en marxa el 31 d'octubre i està adreçat a persones adultes amb discapacitat intel·lectual. Les reunions són cada darrer dijous de mes, a les 11 del matí.

 Publicat:
10-10-2019 / 09:34:24
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Enguany se celebra el centenari del naixament del poeta Joan Brossa i la biblioteca malgratenca s'hi afegeix programant dues activitats, una destinada al públic infantil i l'altra al públic adult. El dia 16 d'octubre a dos quarts de sis de la tarda es farà A de Brossa amb Assumpta Mercader, una activitat per conèixer i viure l'obra poètica d'aquest escriptor d'una manera amena tot jugant i divertint-se amb lletres, paraules i objectes. Cal inscripció prèvia i és per a nens i nenes a partir de 7 anys. 

D'altra banda, i vinculat al centenari Brossa, el divendres 18 d'octubre a dos quarts de vuit es farà Joan Brossa i la màgina, a càrrec de Mag Hausson. Una conferència i espectacle al voltant de la relació de Joan Brossa amb la màgia i la seva presència en l'obra d'aquest poeta.

La directora de la Biblioteca La Cooperativa també ha explicat que el 23 d'octubre es farà un taller sobre Frida Khalo per a nens i nenes a partir de 8 anys.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits