malgratcomunicacio.cat

En directe

Sessió del ple de setembre
Societat

Malgrat de Mar prorrogarà l'excepció d'horaris comercials derivada de la qualificació de municipi turístic

Aquest serà un dels punts que s'abordaran al ple ordinari d'octubre que se celebra aquesta tarda a partir de les 19h. Concretament, es porta a debat i aprovació la declaració responsable per prorrogar l'excepció en matèria d'horaris comercials derivada de la qualificació de Malgrat de Mar com a municipi turístic.

De l'ordre del dia també destaca la modificació de l'acord plenari del 9 de maig d'aquest any sobre l'aprovació del conveni entre l'Ajuntament de Malgrat de Mar i el Consell Comarcal del Maresme per les competències municipals en matèria de recollida, atenció i acollida d'animals domèstics abandonats.

Un altre dels punts destacats d'avui és la modificació de les ordenances fiscals que hauran de regir durant l'exercici 2020.

Per últim, el plenari també posarà sobre la taula i aprovarà una modificació del pressupost de crèdits extraordinaris i suplement de crèdit.Publicat:
10-10-2019 / 08:33:49
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

El ple el podreu seguir en directe a través del 107.4FM, malgratcomunicacio.cat i a través de l'app d'Ona Malgrat amb el mòbil.

Si el voleu seguir amb imatges, ho podeu fer a través del canal de Youtube de l'Ajuntament de Malgrat de Mar amb el servei de videoacta.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits