malgratcomunicacio.cat

En directe

Francesc Durà als estudis d'Ona Malgrat
Societat

[ÀUDIO] ASPRONIS vol disposar d'una segona sala d'estimulació sensorial

La Fundació ASPRONIS vol instal·lar una segona sala d’estimulació sensorial i per això durant tot aquest mes d’octubre realitza, amb el suport de l’Obra Social ‘la Caixa’, una campanya de micromecenatge amb l’objectiu de buscar la complicitat de particulars, empreses, clients i no clients de l’entitat bancària perquè se sumin a la iniciativa de dotar ASPRONIS d’aquesta sala d’estimulació sensorial que s’instal·laria al centre ocupacional de Blanes.

Durant una entrevista a Ona Malgrat, el director de la Fundació ASPRONIS, Francesc Durà, ha explicat que actualment compten amb una sala d’aquest tipus al centre de Palafolls. Una eina terapèutica que millora el benestar de les persones amb discapacitat mitjançant la integració sensorial, potenciant l’aprenentatge i l’autonomia personal i minimitzant, entre altres, els trastorns de conducta o els efectes relacionats amb l’envelliment.Publicat:
09-10-2019 / 09:53:08
Actualitzat:
09-10-2019 / 10:15:47

L’Obra Social ‘La Caixa’ ha fet una aportació de 6000 euros i la resta, 3000 euros, es recolliran a través d’aquesta campanya solidària de micromecenatge a través de les oficines de La Selva, donatius de qualsevol ciutadà, a través de Caixabank Now o a través del portal caixabank.cat. Francesc Durà ha explicat que el 100 per cent de les aportacions es destinaran a aquest projecte. La campanya finalitza el 31 d’octubre.  

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits