malgratcomunicacio.cat

En directe

Joan Mercader, alcalde de Malgrat de Mar, aquest matí
Societat

[ÀUDIO] L'alcalde de Malgrat de Mar recorda a ENDESA que la llei prohibeix tallar el subministrament elèctric a les famílies vulnerables

L'alcalde de Malgrat de Mar, Joan Mercader, ha enviat avui dimarts una carta a la responsable d'Endesa a Catalunya, Isabel Buesa, responent, tal i com han fet altres alcaldes i entitats municipalistes de Catalunya, a la reclamació que la companyia elèctrica ha fet de manera col·lectiva als ajuntaments demanant el pagament de la meitat del deute que tenen les persones i famílies vulnerables amb Endesa. En el cas de Malgrat de Mar la reclamació és de 73.000 euros aproximadament.

L'alcalde Mercader recorda a Buesa que la Llei 24/2015 de mesures urgents per afrontar l'emergència en l'àmbit de l'habitatge i pobresa energètica prohibeixen el tall en el subministrament dels col·lectius vulnerables. A més, a la missiva, Joan Mercader posa de manifest el seu rebuig pel que fa a la forma com al contingut de la carta que Endesa va enviar el 31 de juliol al consistori anunciant que s'activaran els procediments de suspensió de subministrament a les persones vulnerables a partir d'aquest 1 d'octubre.

 Publicat:
17-09-2019 / 13:49:35
Actualitzat:
17-09-2019 / 15:19:05

L'alcalde de Malgrat de Mar considera necessari i urgent que s'estableixi un marc de relació entre la Generalitat i l'empresa subministradora, Endesa, i es deixi sense efecte la comunicació que ha estat tramesa per part de la companyia.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits