malgratcomunicacio.cat

En directe

Ramir Roger (ERC)
Societat

[ÀUDIO] ERC demanarà l'elaboració d'un pla estratègic de subvencions a l'Ajuntament de Malgrat de Mar

El grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Malgrat de Mar demanarà aquest proper dijous, a través d'una moció al ple ordinari de setembre, l'elaboració d'un pla estratègic de subvencions. Segons ha explicat el portaveu dels republicans, Ramir Roger, la llei de subvencions del 2003 estableix en un dels seus punts l'obligació de disposar d'un instrument que sigui 'com un full de ruta tant per a l'Ajuntament com per a les pròpies entitats i associacions a l'hora de demanar ajudes'. Al text de la moció es recull que els plans solen tenir una vigència de 3 anys i l'establiment i concessió de subvencions previstes estaran condicionades als objectius d'estabilitat pressupostària i les bases reguladores hauran d'ajustar-s'hi.

ERC presentarà una altra moció al ple d'aquest dijous. En aquesta ocasió de suport a les ONG's que treballen en el rescat de persones al Mediterrani com Open Arms, SOS Méditerranée, Metges sense Fronteres i Sea Wath, entre d'altres. Segons Ramir Roger, ERC ha estat molt crítica davant l'actuació de molts governs europeus que han posat traves a aquestes entitats per fer la seva tasca humanitària.Publicat:
17-09-2019 / 12:17:08
Actualitzat:
17-09-2019 / 13:27:08

La tercera moció que presenta ERC és per donar suport a la tercera vaga pel clima del 27 de setembre i per l'emergència climàtica. D'aquesta manera es donaria suport als més de 100 col·lectius que demanen que es declari de manera immediata l'emergència climatica i la posada en marxa urgent de mesures concretes per reduir a zero les emissions netes de gasos d'efecte hivernacle.

El portaveu dels republicans malgratencs s'ha mostrat sorprès que el govern 'només porti al ple un punt', el corresponent a l'aprovació de les bases reguladores de les subvencions per arranjaments d'habitatges adscrits a la borsxa de lloguer social de Malgrat de Mar.
 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits