malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[VÍDEO] El pregó dona el tret de sortida a la Festa Major de Sant Roc 2019

El pregó a càrrec de Montserrat Clapés (La Sardanista), Joana Comas (Diables) i Assumpta Cárceles (Gegants) ha donat aquesta nit el tret de sortida a la Festa Major de Sant Roc 2019. Les representants de les tres entitats han rebut un obsequi per part de l'Ajuntament. Concretament, la rèplica de La Pilona, símbol del treball i l'esforç, en paraules de la regidora de Cultura, Lurdes Borrell. Per la seva banda, l'alcalde, Joan Mercader, ha destacat que les tres entitats protagonistes del pregó representen, com la resta d'entitats del poble, 'l'ànima de la Festa Major. Sense elles no hi hauria festa major'.

Les pregoneres han fet un repàs a l'activitat de les seves entitats i han subratllat la importància de la cultura popular. Des dels diables, s'ha animat a tothom a participar 'activament de la Festa Major de Sant Roc, fent menys postureo i assistint als actes a peu de carrer'; missatge que llançava a la ciutadania i també als polítics. Joana Comas ha dit que 'els diables volen fer la festa amb tothom, també amb les preses i exiliades polítiques'.

A nivell polític, a banda dels regidors de govern, també han assistit al pregó els tres regidors portaveus de l'oposició i regidors de les poblacions veïnes com Blanes i Lloret.

 

 Publicat:
09-08-2019 / 22:34:35
Actualitzat:
09-08-2019 / 22:51:15

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits