malgratcomunicacio.cat

En directe

Arxiu
Societat

[ÀUDIO] L'Ajuntament de Malgrat de Mar aprovarà aquest dijous de manera definitiva l'estudi de Mobilitat del municipi

L’Ajuntament de Malgrat de Mar celebra demà dijous la sessió ordinària del ple corresponent al mes d’agost. Entre els punts que es portaran a debat hi ha l’aprovació definitiva de l’estudi de Mobilitat de Malgrat de Mar.

El ple també aprovarà el plànol de delimitació de les franges perimetrals de prevenció d’incendis forestals del municipi.

La sessió ordinària del ple també té previst aprovar de manera provisional la modificació del POUM en l’àmbit de Can Palomeres, l’estudi ambiental estratègic i la modificació del catàleg de béns protegits del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal. Ho ha explicat el primer tinent d'alcalde i portaveu del govern, Jofre Serret.

Durant el ple també es determinaran les dues festes locals de Malgrat de Mar pel calendari laboral 2020.Publicat:
07-08-2019 / 08:41:30
Actualitzat:
07-08-2019 / 11:24:01

Tal i com vam avançar fa uns dies, la sessió ordinària d’agost també inclou dues mocions que presenta la CUP. La primera en solidaritat amb la Plataforma Aturem la C32 i amb la declaració institucional de l’Ajuntament de Blanes del 12 de juliol i la segona moció en què proposen sotmetre els polítics a un registre de control de la seva jornada laboral.

El ple el podreu seguir en directe a partir de les set de la tarda a través d’Ona Malgrat al 107.4FM i a malgratcomunicacio.cat.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits