malgratcomunicacio.cat

La Policia Local fa balanç de la feina feta al 2013 davant la Generalitat i Mossos d'Esquadra

La Junta Local de Seguretat de l'Ajuntament de Malgrat es va reunir ahir dimarts per fer balanç del darrer any. L'alcaldessa, Conxita Campoy, va presidit l'acte, al qual també va assistir el secretari de la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat, Armand Calderó, i l'inspector en cap dels Mossos d'Esquadra d'Arenys de Mar. Publicat:
19-02-2014 / 09:37:58
Actualitzat:
19-02-2014 / 11:59:35

A la reunió de la Junta Local de Seguretat van assistir l'alcaldessa, el secretari de la delegació territorial del Govern, el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Valentín Rodríguez, la cap del servei de Suport al Sistema de Seguretat, Encarna Garcia, l'inspector en cap de la Policia Local de Malgrat de Mar, l'inspector en cap dels Mossos d'Esquadra d'Arenys de Mar i el sotsinspector dels Mossos a Pineda de Mar. 

La sessió va tractar diversos temes relacionats amb la seguretat del municipi. D'una banda, es van exposar les dades de l'any anterior, així com el seguiment del Pla Local de Seguretat, un resum del Pla Local de Seguretat Viària i la memòria de l'activitat de la Policia Local de Malgrat durant l'any passat, entre altres. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits