malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Queixes veïnals per la proliferació de rates a la zona nord de Malgrat

L’Associació de Veïns Llevant es queixa de l’augment de rates al barri, sobretot a la zona propera al descampat que hi ha entre el pavelló Germans Margall i el Camí del Pla. Des del govern municipal, el seu portaveu assegura que s'està treballant des de fa setmanes en el control de plagues. Sigui com sigui, aquest divendres ambdues parts, veïns i Ajuntament, es reuniran al consistori per abordar aquesta problemàtica.Publicat:
24-07-2019 / 13:55:18
Actualitzat:
24-07-2019 / 16:07:33

Segons Lino Cantero i Joan Buch, president i secretari de l’entitat, respectivament, els veïns ja han entrat tres instàncies a l’Ajuntament per tal de posar-hi una solució. Durant una entrevista, Cantero i Buch han associat la proliferació de rates al  fet que s'alimentin les colònies de gats. En aquest sentit, Jofre Serret ha dit que es treballa per tenir un conveni de custòdia amb l'Associació d'Amics dels Animals a través del qual es fa el control de les alimentadores. Un control que ve marcat per un tècnic especialitzat de la Diputació. Segons Serret, des de l'administració pública sempre es treballa per equilibrar l'ecosistema.

El regidor responsable de Salut Comunitària ha lamentat que els representants d'aquesta associació hagin anat abans a parlar a la ràdio.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits