malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: Vicens Tomàs
Societat

[ÀUDIO] Enric Zaldo: 'El problema de mobilitat no es pot resoldre amb la destrucció del territori que contempla l'allargament de la C32'

Els representants de la CUP de Malgrat de Mar valoren molt positivament l’acte en defensa del territori celebrat el passat divendres a la població.

Segons ha explicat el regidor Enric Zaldo, l’objectiu “era fer un acte en format més íntim i proper en defensa del territori amb les reflexions de les cançons de Mireia Vives i Borja Penalba”. Un acte al qual hi van assistir unes 65 persones, segons Zaldo.

Enric Zaldo ha explicat a Ona Malgrat que la CUP ‘dona suport a totes les lluites que considera justes, com és el cas de la mobilització en contra de l’actual projecte de perllongament de la C32 fins a Lloret de Mar’.

Recordem que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha paralitzat les obres perquè vulneren la Llei de Medi Ambient. Segons Zaldo, la situació del bosc del paratge del Vilar s’ha vist agreujada amb la represa de les obres i ha lloat la tasca que fan grups de persones per evitar que les màquines avancin.

El regidor malgratenc de la CUP recorda que tant la CUP de l’Alt Maresme com la Selva Marítima s’estan mobilitzant organitzant actes per conscienciar la ciutadania sobre la importància de preservar la zona afectada per aquest projecte. A més, des de la CUP del Barcelonès Nord, a la qual pertany la CUP de Malgrat de Mar, també s’ha treballat un document amb alternatives a l’actual projecte de la C32. Segons Zaldo, són conscients que hi ha un problema de mobilitat que s’ha de resoldre però ‘no a costa de la destrucció del territori’.Publicat:
24-07-2019 / 09:08:44
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits