malgratcomunicacio.cat

En directe

Trobada Vacances en Pau 2019 ahir a Girona
Societat

[ÀUDIO] 7 infants sahrauís passen l'estiu a l'Alt Maresme amb famílies acollidores

7 nens i nenes sahrauís passaran els mesos de juliol i agost a l’Alt Maresme dins el projecte “Vacances en pau” de l’Associació Solidària Malgrat amb el Sàhara. Concretament, el dia 28 de juny va arribar a la zona de l'Alt Maresme el primer infant sahrauí refugiat que passa l'estiu en una família d'acollida, els 6 restants van arribar el dia 13 de juliol. Un infant es troba a Calella, 2 a Pineda de Mar, 1 a Santa Susanna, 2 a Tordera i 1 a Palafolls.

El projecte busca que nens sahrauís puguin conviure amb famílies dels voltants de l’Alt Maresme durant l’estiu. Dels 7 nens i nenes que han participat en el projecte, cap d’ells podrà realitzar la seva estada a Malgrat de Mar per manca de famílies acollidores.

L’acció “Vacances en pau” pretén treure aquests infants dels camps de refugiats on viuen habitualment durant l’any, ja que sinó haurien de suportar fortes temperatures i condicions extremes. A més, en la seva estada, els infants són sotmesos revisions mèdiques.

Els responsables de l’Associació Solidària Malgrat amb el Sàhara anima tothom a participar en futures edicions d’aquest projecte, ja que representa un intercanvi cultural i de realitats molt diferents però alhora molt enriquidores.

Ahir diumenge es va celebrar a Girona la Festa Central de Vacances en Pau 2019, una trobada on tots els infants sahrauís i les families acollidores de tot Catalunya van fer diferents activitats lúdiques.Publicat:
19-07-2019 / 14:25:43
Actualitzat:
22-07-2019 / 14:29:26

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits