malgratcomunicacio.cat

En directe

Joan Mercader
Serveis

Joan Mercader Carbó, cap de llista del Partit Socialista de Catalunya, ha estat proclamat alcalde electe de l’Ajuntament de Malgrat de Mar

Dissabte 15 de juny es va constituir la corporació municipal de Malgrat de Mar en sessió publica després de les eleccions del 26 de maig. Aquestes passades eleccions el nombre d’electors censats ha estat de 13.718 i, en total, 8.704 malgratencs i malgratenques han participat amb el seu vot.

Amb una participació del 63,45%, 41 vots nuls i 79 en blanc. Els resultats han estat els següents:

El PSC ha estat la força més votada. Concretament, la formació encapçalada per Joan Mercader ha obtingut 3.125 vots, el 36,07 per cent i ha obtingut 8 regidors.

La segona força més votada ha estat Junts per Malgrat que lidera Carme Ponsa amb 1.490 vots, un 17,20 per cent i 3 regidors.

La tercera força ha estat ERC. La formació que encapçala Ramir Roger es queda amb tres regidors obtenint 1.366 vots, un 15,77 per cent.

En quart lloc ha quedat Junts per Catalunya - Malgrat Ens Mou amb 2 regidors. La formació liderada per Jofre Serret ha obtingut 895 vots, el 10,33 per cent. 

Per últim, la CUP ha obtingut 1 regidor amb 563 vots i el 6,5 per cent dels sufragis.Publicat:
17-06-2019 / 17:12:10
Actualitzat:
17-06-2019 / 17:37:54

Amb resulta d’aquests resultats han estat proclamats regidors i regidores electes de l’Ajuntament de Malgrat de Mar els següents membres:

Per la candidatura del Partit Socialista de Catalunya:

 1. Joan Mercader

 2. Sonia Viñolas

 3. Sergio Ortín

 4. Isabel Ortiz

 5. Sergi Cardona

 6. Cinzia Valbonesi

 7. Óliver Sánchez-Camacho

 8. Ludwing Ivan Hasko

Per la candidatura de Junts per Malgrat:

 1. Carme Ponsa

 2. Miquel Àngel Ruiz

 3. Carlos Manuel Jimenez

Per la candidatura d’Esquerra Republicana de Catalunya:

 1. Ramir Roger

 2. Ester Martínez

 3. Joaquim Albert

Per la candidatura de Junts per Catalunya – Malgrat Ens Mou:

 1. Jofre Serret

 2. Lurdes Borell

Per la Candidatura d’Unitat Popular:

 1. Enric Zaldo

Durant la sessió publica d’aquest passat dissabte els regidors i les regidores electes van jurar el seu càrrec i posteriorment van realitzar l’elecció de l’alcalde de la vila.

Durant el jurament del càrrec els membres del partit d’Esquerra Republicana de Catalunya i la CUP, a més de jurar el càrrec per imperatiu legal van llegir un breu manifest.

Qui també es va sumar amb la lectura d’un manifest durant el jurament al càrrec va ser el líder de Junts per Catalunya – Malgrat Ens Mou, Jofre serret.

 

Després del jurament es va procedir a la lectura dels discursos dels alcaldables de l’Ajuntament de Malgrat de Mar i posteriorment a la votació i elecció del nou alcalde.

Es van realitzar un total de 17 vots, cap abstenció, un vot nul i dos en blanc.

Joan Mercader, cap de llista del Partit Socialista de Catalunya va rebre 8 vots; Carme Ponsa, de Junts per Malgrat, 3; i Ramir Roger, d’Esquerra Republicana de Catalunya, 3 vots.

Degut a que cap candidat va obtenir la majoria absoluta del nombre legal de membres de la corporació, Joan Mercader Carbó, cap de llista del Partit Socialista de Catalunya, ha estat proclamat alcalde electe de l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

Posteriorment l’alcalde Joan Mercader va realitzar el discurs d’investidura el qual va començar amb la frase “no és un adéu, és un fins aviat”, que va utilitzar en el seu darrer discurs com alcalde després de la moció de censura del 2017.

Joan Mercader va agrair el suport dels seus 3.125 votants i va felicitar a tots els regidors que ara formen part de la corporació municipal de Malgrat de Mar i espera i demana diàleg per treballar conjuntament pel benefici de Malgrat.

Demà a les 12 del migdia el govern de Malgrat de Mar donarà a conèixer el cartipàs municipal, de moment però, l’alcalde Joan Mercader i Jofre Serret han anunciat avui que el líder de Junts per Catalunya – Malgrat Ens Mou, Jofre Serret, serà el portaveu del govern.

Poden tornar a veure Ple de constitució de l'Ajuntament de Malgrat de Mar a través d'aquest vídeo:

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits