malgratcomunicacio.cat

En directe

Carpa informativa d'ERC a les Peixateries Velles
Societat

[ÀUDIO] [26M Eleccions Municipals] ERC proposa obrir els patis de les escoles públiques per ampliar els llocs de joc de la mainada

La candidatura d’ERC ha presentat aquest divendres la seva proposta per obrir els patis de les escoles públiques del municipi més enllà de l’horari lectiu. Segons ha explicat Ramir Roger, en aquests dos últims anys s’han treballat uns protocols per poder actuar en aquesta línia.

El candidat d’ERC a l’alcaldia de Malgrat de Mar ha explicat que quan arriba el bon temps les places i carrers s’omplen de mainada que vol jugar i, segons les hores, es poden crear ‘certs conflictes’. Amb els patis oberts es pot guanyar en convivència i els infants podran jugar amb tranquil·litat i comoditat.

Per la seva banda, el número 3 de la candidatura d’ERC, Joaquim Albert, posava en valor el fet de tenir oberts els patis de les escoles públiques més enllà de l’horari escolar.

ERC va presentar aquesta proposta el passat divendres a la carpa informativa que va instal·lar a les Peixateries Velles.Publicat:
20-05-2019 / 11:15:00
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits