malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] [26M Eleccions Municipals] La CUP presenta el seu programa electoral basat 'en les lluites col·lectives"

Els integrants de la candidatura de la CUP, que encapçala Enric Zaldo, van presentar el passat divendres els eixos principals del seu projecte per als propers anys. Va ser en un acte a la plaça de Ca l’Arnau on també hi va participar Francesc Ribera, més conegut com ‘Titot’. Ell és tinent d’Alcalde per la CUP a l’Ajuntament de Berga i cantant de Brams.

Segons Zaldo, el projecte de la CUP vol ser una continuïtat per al proper mandat fent una mirada enrere als dos últims anys amb la participació de la CUP al govern de Malgrat de Mar i tot allò que han fet.

El programa de la CUP es basa en les lluites col·lectives, volen un poble ‘empàtic i divers’. Fan èmfasi al medi ambient, l’educació i els serveis socials, actuant en global per atendre, diu Zaldo, les necessitats específiques.

Per la seva banda, Francesc Ribera, ‘Titot’, va explicar que la política local és la més efectiva i que la gent més percep. És un treball de base al qual la CUP no hi pot renunciar. Després de 4 anys al govern de Berga, Ribera fa un balanç positiu tot i remarcar que malauradament els processos administratius estan plantejats perquè res no canviï. Això fa que, deia Ribera, els governs transformadors puguin canviar menys coses de les que pretenien a l’inici.

La CUP va tancar l’acte amb l’actuació musical de Josep Maria Cantimplora al Rovell.Publicat:
20-05-2019 / 11:00:00
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits