malgratcomunicacio.cat

En directe

Marc Khaledi Sánchez. Foto: Ciutadans Malgrat
Societat

Marc Khaledi Sánchez serà el candidat de Ciutadans a l'alcaldia de Malgrat de Mar

Amb aquest anunci, el partit confirma que es presentarà a les eleccions municipals del proper 26 de maig. L'actual responsable de Política Municipal de Ciutadans a Malgrat de Mar, Marc Khaledi Sánchez, serà el candidat del partit per a aquests comicis municipals.

Khaledi Sánchez és Llicenciat en Economia per la Universitat Pompeu Fabra i Màster en Direcció Financera. Va estudiar a Vedruna Malgrat i a Maristes-Sant Pere Chanel.

A nivell professional, el candidat de Ciutadans a l'alcaldia de Malgrat de Mar ha estat gerent d'auditoria financera a la multinacional de finances KPMG. Actualment, té responsabilitats de direcció financera a un grup empresarial del sector energètic.

A través d'un comunicat, el candidat taronja ha explicat que "Malgrat de Mar necessita una regeneració i un canvi polític i aquest vindrà només de la mà de Ciutadans i les nostres propostes". Segons diu "no volem que l'Ajuntament continuï sent ostatge de les polítiques independentistes".

Marc Khaledi Sánchez creu que Ciutadans "serà decisiu al proper mandat" i es mostra segur si "els 2701 ciutadans que van votar el partit taronja a les últimes eleccions autonòmiques del 2017 hi tornen a confiar, el canvi podrà ser real".

Durant els propers dies donaran a conèixer les persones que integran la llista electoral de Ciutadans a Malgrat de Mar. Khaledi Sánchez avança que serà "un equipo experimentado, dinámico y muy implicado amb la regeneració política de Malgrat de Mar". Publicat:
10-04-2019 / 13:20:15
Actualitzat:
12-04-2019 / 10:08:40

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits