malgratcomunicacio.cat

En directe

Pla de Grau. Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar.

L’Institut Ramon Turró i Darder oferirà el curs que ve el Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Producció Agroecològica

Entre l'oferta formativa que l'Institut Ramon Turró i Darder proposarà de cara al curs 2019-2020 hi haurà un Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Producció Agroecològica. La proposta sorgeix per lluitar contra la manca de relleu generacional al sector agrari i l'envelliment i, per tant, per millorar-ne les perspectives de futur.Publicat:
19-03-2019 / 10:06:53
Actualitzat:
19-03-2019 / 11:25:23

La demanda de productes agrícoles no para de créixer, sobretot dels de proximitat. El sector agrari, però, és pessimista pel què fa a les perspectives de futur perquè, entre d'altres coses, falta trobar un relleu generacional en un col·lectiu marcat, cada vegada més, per l'envelliment de les persones que s'hi dediquen. Davant d'aquest panorama, el sector agrari de la baixa Tordera comença a moure's per buscar fórmules destinades a incorporar gent. Una de les propostes que en sorgeix és la creació d'un Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Producció Agroecològica.

L’Institut Ramon Turró i Darder oferirà aquest cicle el curs vinent. Durant les properes setmanes es donarà a conèixer la proposta formativa, que serà de modalitat dual, és a dir, la part teòrica es farà durant el primer any i, en el transcurs del segon any, els alumnes realitzaran la major part de l'activitat acadèmica en una empresa.

Josep Soms, propietari d'Horta Soms, Jaume Carles, director de l'Institut Ramon Turró i Darder, i les regidores Núria Casajuana i Ester Martínez, han visitat el programa La Jungla per parlar sobre aquest cicle formatiu. Poden escoltar l'entrevista íntegra a l'enllaç que trobaran a continuació.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits