malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: Corporació de Salut del Maresme i la Selva
Societat

[ÀUDIO] Presència malgratenca a la sisena Jornada de Treball Social de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

Un grup de treballadores socials i el regidor d'Acció Social i Ciutadania de l'Ajuntament de Malgrat de Mar han assistit aquest matí a la sisena edició de la Jornada de Treball Social que impulsa la Corporació de Salut del Maresme i la Selva i que s'ha fet a Pineda de Mar. 

Durant una entrevista a Ona Malgrat, la treballadora social i coordinadora de la Jornada, Glòria Porcar, ha explicat que en aquesta edició s'ha volgut donar veu a diferents col·lectius com el de la gent gran, sovint invisibilitzats, i posar el focus en camps habitualment estigmatitzats com el de la salut mental, la pobresa, la pèrdua o la transsexualitat.

S'ha comptat amb testimonis d'entitats com ara la Fundació Amics de la Gent Gran; l'entitat Obertament per parlar de salut mental; del projecte Escolta'm del departament d'Ensenyament per abordar la gent jove. Pel que fa a la pèrdua, els testimonis han estat de l'equip PADES; la pobresa amb Arrels Fundació i La mare de l'Estel per parlar de la transsexualitat.

El regidor d'Acció Social i Ciutadania de l'Ajuntament de Malgrat de Mar, Jofre Serret, ha parlat de la importància 'd'escoltar i donar veu a col·lectius com el transsexual o el de les dones'. 

La sisena Jornada de Treball Social s'ha acabat amb una tertúlia en què ha participat l'exconsellera de la Generalitat, Montserrat Tura, on s'ha abordat el paper de la dona en càrrecs que habitualment estan ocupats per homes. Recordem que Tura va ser conseller de Justícia i Interior. Publicat:
15-03-2019 / 16:11:06
Actualitzat:
15-03-2019 / 16:47:19

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits