malgratcomunicacio.cat

Joaquim Nadal presenta el seu llibre "Testimoni a càrrec" a Malgrat

Una cinquantena de persones van assistir divendres al vespre a la presentació del darrer llibre del polític Joaquim Nadal, que va tenir lloc a la biblioteca La Cooperativa. Testimoni a càrrec recull vint anys de memòria col·lectiva i d'història de Catalunya a partir de les experiències que ha viscut Nadal en el transcurs de la seva dilatada trajectòria política.  Publicat:
10-02-2014 / 13:01:32
Actualitzat:
10-02-2014 / 13:09:59

Joaquim Nadal, afiliat al Partit Socialista de Catalunya des del 1980, va ser alcalde de Girona del 1979 al 2002 i candidat a la Generalitat l'any 1985. Va ser conseller de Política Territorial i Obres Públiques en els governs de Pasqual Maragall i de José Montilla. Les seves memòries ajuden a entendre les últimes dècades i l'evolució de la política catalana.

En el transcurs de la presentació del seu llibre Testimoni a càrrec, Nadal va explicar que l'obra recull algunes de les anotacions que ell mateix feia del seu dia a dia juntament amb una versió dels mateixos fets que ha escrit recentment. Entre d'altres coses, les seves memòries inclouen entrevistes que va mantenir amb personalitats del món polític com ara Felipe González, Jordi Pujol, Artur Mas, Pasqual Maragall, Raimon Obiols o Narcís Serra.

La presentació del llibre Testimoni a càrrec de Joaquim Nadal va comptar amb la presentació del malgratenc Joan Bosch, professor de la Universitat de Girona. L'acte estava organitzat per la llibreria La Pilona, la revista Som-hi! i l'editorial Proa.

 

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits