malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Jordi Mallorquí: "El comerç local ha d'apostar per la venda a través d'internet"

El consultor Jordi Mallorquí, del Grup Actialia, ha parlat de la importància que el petit comerç aprofiti internet per vendre. Ho fa fet aquest dijous davant d'un grup de comerciants de Malgrat de Mar que han assistit a la xerrada "Vendre i fidelitzar" organitzada per Junts per Malgrat (JXM) a la Biblioteca La Cooperativa.

Mallorquí ha destacat que sense cap cost econòmic es pot vendre per internet ja que hi ha diferents eines informàtiques gratuïtes. Per a ell, el més important és que el petit comerç faci ja el pas i vengui per internet ja que seria "aprofitar un segon canal per obtenir ingressos". Ahir va explicar tres possibilitats que hi ha per vendre per internet. La primera és vendre sense cap cost; La segona és vendre fent una petita inversió anual per tenir eines semiprofessionals i la tercera és vendre contractant els serveis professionals corresponents.

Jordi Mallorquí considera que molts comerciants se centren més a les xarxes socials i ara ja és hora que apostin per canals de venda directa. També ha parlat del posicionament a Google del petit comerç, que ara es comença a incrementar després que durant molts anys s'ha centrat més en l'àmbit de la restauració.



Publicat:
01-03-2019 / 14:38:35
Actualitzat:
01-03-2019 / 17:02:09

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits